>Var presset på sit budget< 

 Lene Johansen var presset på sit budget, fordi umiddelbart så vil jeg jo tænke at lærebogen vil sige at den ekspansiv Finans politik er en rigtig dårlig Løsning på inflation altså det her med at poste flere penge ud i samfundet og give folk flere penge vil være med kan man sige kontra produktivt det er en dårlig løsning.

 Til at håndtere inflation hvorfor er der alligevel at du synes denne her målrettede var musik kan være en god ide læberne helt klart siger den rigtig drlig idé at få nogen som helst form for ekspansiv Finans politik man skal sørge for at lade være med at betale nogle penge ud over hovedet og så skulle man så fået på den måde.

Begrænse efterspørgslen på min man som politiker mener også med mig til Helsinge til at der er nogle befolkningsgrupper økonomien som har det hårdt og derfor så må man prøve at rette de penge som han så alligevel betale økonomien meget målrettet med dem som er hårdt trængt inflationen så er de samlet forbrugerpriser.

Er steget med 7,4 % hvis man sammenligner med mig måned sidste år at det er stærkt stigende priser på alt for lidt maling til benzin er det folkepensionist vil få en ekstra regning på 8500 kr. set over hele orden det er den højeste stigning siden 1983 altså det er vores lyttere holde sin alvorlige nytårstale du mener jo ikke at det er.

Een sammenlignelig situation med 70’erne hvorfor egentlig det jeg mener der er to markante forskelle så den ene det er at vi står økonomisk meget meget bedre end de stod i 70’erne og her i starten af 80’erne og forskellen er at vores arbejdsløshed den er meget meget lav lige nu vi har en offentlig gæld som er meget meget lav.

Vi har et overskud på de offentlige finanser en serie statsbudget hænger sammen vi kan jo lige så mange penge indskatter som jeg giver ud i det offentlige forbrug så sagde du der en anden ting der gør at vi ikke ser en anden ting det er at vi kender den her type chok altså vi ved simpelthen at når det er at energipriserne stiger.